Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
3 nr av PC-tidningen + Bluetooth hörlurar
Dölj

3 nr av PC-tidningen + Bluetooth hörlurar – Spara 701 kr

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
800,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 701 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindingstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Air Sonic Bluetooth-hörlurar

Air Sonic Bluetooth-hörlurar.

Nu kan du slippa irriterande sladdar när du vill lyssna på bra musik från din smartphone, surfplatta och dator.

Air Sonic BT-010 är ett par välspelande hörlurar med avancerad Bluetooth-teknik som är lätta att ansluta till din utrustning. De smarta och bekväma hörlurarna har en räckvidd på hela 10 meter, och med dem kan du njuta av din musik trådlöst i hela huset, i trädgården eller när du är ute och åker utan att hindras av irriterande sladdar. Men du kan också ansluta hörlurarna till datorn eller telefonen som ett trådlöst headset, vars inbyggda mikrofon gör det möjligt att tala i telefon eller använda Skype utan att störas av sladdar. Modellen Air Sonic har hög komfort med låg vikt och mjuka, omslutande öronkuddar som ger dig rent och kraftfullt ljud utan bakgrundsbrus. Du laddar hörlurarna via en USB-kabel, och det medföljer också en vanlig kabel om du hellre vill ansluta ditt headset till din enhet via sladd.

Värde:  549 kr.

Andra erbjudanden från PC-tidningen

Se alla erbjudanden från PC-tidningen

Tidskriften PC-tidningen är den perfekta följeslagaren för alla som är intresserade av datorer, surfplattor och smarta telefoner och använder dem dagligen. De som är entusiaster, men samtidigt behöver en hjälpande hand och en vägvisare i den digitala djungeln då och då – eller som är absoluta nybörjare och bara vill få allt att fungera.

Med en prenumeration på PC-tidningen får du inte bara din tidning portofritt i brevlådan var tredje vecka. Du får också tillgång till över 300 värdefulla datorprogram i Fördelszonen – och det kommer nya varje vecka! Och du får personlig hjälp med dina tekniska frågor i vårt forum. Plus en lång rad andra förmåner för prenumeranter.

Jag och hela redaktionen på PC-tidningen är glada över att kunna vara din guide till den digitala världen.

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Leif Jonasson

 

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

3 nr av PC-tidningen + Bluetooth hörlurar – Spara 701 kr

800,70 kr
99,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 701 kr!