Få 1 nr av PC-tidningen + Fördelszonen
Få 1 nr av PC-tidningen
+ Fördelszonen
Dölj

Få 1 nr av PC-tidningen
+ Fördelszonen

– Spara 58 kr

Magazine Cover
29 kr
Spara 58 kr!
  1. Som prenumerant får du tillgång till Fördelszonen
  2. Fördelszonen innehåller över 300 program
  3. Utförliga instruktioner på svenska
  4. Tillgång till det stora säkerhetspaketet
  5. Komplett paket för att optimera din dator
  6. Allt är säkrat och testat av PC-tidningens redaktion
  7. Mycket nöje i Fördelszonen – en del av din prenumeration!

Nu får du direkt tillgång till ett stort urval av användbara och testade program i PC-tidningens Fördelszon, där du hittar de bästa verktygen och guiderna till din dator.

De är gratis. De är säkra. Och de är utvalda just för dig och din dator. Som läsare av PC-tidningen har du tillgång till en enorm samling program i alla tänkbara kategorier. Urvalet är nu uppe i 300 stycken program, och antalet stiger hela tiden. Som regel hittar du även en svensk instruktion tillsammans med programmet, så att det bara är att sätta igång.

Alla dina program i Fördelszonen är värdefulla – men vissa är trots allt viktigare för din dator än andra. De 10 programmen i vårt stora säkerhetspaket ger ett bra skydd för din dator utan att det kostar en krona. I Fördelszonen kan du mycket enkelt filtrera efter en viss programkategori, så att t.ex. alla nätverksprogram eller kontorsprogram visas i det stora urvalet.

Vi har också samlat de bästa optimeringsprogrammen till din dator, så att du kan vara säker på att den alltid går snabbt och problemfritt.

En av de största fördelarna med Fördelszonen är att du undviker virus när du hämtar dina program. Vi kontrollerar alla program åt dig – alltid!

 

Andra erbjudanden från PC-tidningen

Se alla erbjudanden från PC-tidningen

Tidskriften PC-tidningen är den perfekta följeslagaren för alla som är intresserade av datorer, surfplattor och smarta telefoner och använder dem dagligen. De som är entusiaster, men samtidigt behöver en hjälpande hand och en vägvisare i den digitala djungeln då och då – eller som är absoluta nybörjare och bara vill få allt att fungera.

Med en prenumeration på PC-tidningen får du inte bara din tidning portofritt i brevlådan var tredje vecka. Du får också tillgång till över 300 värdefulla datorprogram i Fördelszonen – och det kommer nya varje vecka! Och du får personlig hjälp med dina tekniska frågor i vårt forum. Plus en lång rad andra förmåner för prenumeranter.

Jag och hela redaktionen på PC-tidningen är glada över att kunna vara din guide till den digitala världen.

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Leif Jonasson

 

Magazine Cover

Få 1 nr av PC-tidningen
+ Fördelszonen

29 kr
Spara 58 kr!