Få 2 nr av PC-tidningen + ergonomisk mus
Få 2 nr av PC-tidningen
+ ergonomisk mus
Dölj

Få 2 nr av PC-tidningen
+ ergonomisk mus
– Spara 415 kr

Magazine Cover Magazine Cover
59,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 415 kr!
  1. Som prenumerant får du tillgång till Fördelszonen
  2. Fördelszonen innehåller över 300 program
  3. Utförliga instruktioner på svenska
  4. Tillgång till det stora säkerhetspaketet
  5. Komplett paket för att optimera din dator
  6. Allt är säkrat och testat av PC-tidningens redaktion
  7. Mycket nöje i Fördelszonen – en del av din prenumeration!

Bionic ergonomisk mus

Gör arbetet framför datorn enklare och mer bekvämt.

Nu kan du slippa trötta handleder och smärtor i underarmen när du använder din dator. Med den nya, smarta och ergonomiska Bionic-musen håller du din arm i en helt naturlig och avslappnad position. På så sätt vilar du både handen och underarmen medan du arbetar – även när arbetet kräver många klick, mindre rörelser och hög precision.

Med en vanlig mus måste du vrida underarmen, men Bionic-musens upprättstående design gör det möjligt för dig att hålla din arm i en naturlig och neutral position hela tiden. Trots den okonventionella utformningen tar det bara några minuter innan du lär dig att använda musen precis lika smidigt som en vanlig mus. Den glider lätt över bordet och är specialutformad med en sammetslen yta som gör den extra bekväm att använda – även under längre användning. Musen har ett avtagbart handledsskydd för extra komfort och de fyra musknapparna är placerade på bägge sidor, så att de ska vara lättare att komma åt med både pekfinger och tumme.

Det finns dessutom ett scroll-hjul och en knapp att styra muskänsligheten med. Musen kan snabbt anslutas till datorn med en USB-kabel och är kompatibel med alla senaste Windows-versioner.

Läs mer

Tekniska specifikationer:
Upplösning: 600/1 000/1 600 DPI
Anslutning: USB-anslutning
Kabelns längd: 1,6 meter
Vikt: 210 gram

Andra erbjudanden från PC-tidningen

Se alla erbjudanden från PC-tidningen

Tidskriften PC-tidningen är den perfekta följeslagaren för alla som är intresserade av datorer, surfplattor och smarta telefoner och använder dem dagligen. De som är entusiaster, men samtidigt behöver en hjälpande hand och en vägvisare i den digitala djungeln då och då – eller som är absoluta nybörjare och bara vill få allt att fungera.

Med en prenumeration på PC-tidningen får du inte bara din tidning portofritt i brevlådan var tredje vecka. Du får också tillgång till över 300 värdefulla datorprogram i Fördelszonen – och det kommer nya varje vecka! Och du får personlig hjälp med dina tekniska frågor i vårt forum. Plus en lång rad andra förmåner för prenumeranter.

Jag och hela redaktionen på PC-tidningen är glada över att kunna vara din guide till den digitala världen.

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Leif Jonasson

 

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av PC-tidningen
+ ergonomisk mus

59,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 415 kr!